Το ελληνικό γραφείο του VICE γνωρίζει τον DJ Paco, τον έναν μουσικό παραγωγό που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία Mama (credits: Kim Diamantopoulos, DJ PaCo, Ypo, iLLEOo, Mad Clip & Sin Boy). Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους πιο γνωστούς ράπερ στην Ελλάδα και πολλές από τις παραγωγές του ανεβαίνουν στην πρώτη θέση των trending τραγουδιών με το που κυκλοφορήσουν.

Η Μαριλύ Ανδριοπούλου τον συνάντησε στο στούντιο όπου γράφει και παράγει μουσική, για να μιλήσουν για τα στάδια της δημιουργίας ενός τραπ κομματιού. Συζητούν για το τι χρειάζεται για να γίνει ένας ράπερ επιτυχημένος, γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες σε αυτή τη σκηνή αλλά και ποια είναι τα επόμενα σχέδια του DJ Paco.

Εκεί ήταν και ο Saske, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε πολλές επιτυχίες και κυκλοφόρησαν το πρόσφατο κομμάτι τους Cyan. Μπήκαμε στο στούντιο μαζί του και είδαμε πώς ηχογραφείται ένα τραγούδι, τι εφέ χρησιμοποιούνται αλλά και ποιο είναι το τελικό στάδιο πριν παραδοθεί ένα κομμάτι για να κυκλοφορήσει. Επισκεφθήκαμε έναν δεύτερο επαγγελματικό χώρο για να κάνουμε mastering σε αυτό που ηχογραφήσαμε και έτσι παρακολουθήσαμε τη διαδικασία παραγωγής της δημοφιλούς τραπ μουσικής.

Παραγωγή / Παρουσίαση: Μαριλύ Ανδριοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Αντωνιάδης
Διεύθ. Φωτογραφίας / Κάμερα: Δημήτρης Λογοθέτης
Κάμερα: Άγγελος Βαλσάμης
Ηχοληψία: Κώστας Ντόκος
Μοντάζ: Αλεξάνδρα Βερυκόκκου